Buss med weekend i London

  1. LondonHotell.com

En av de största chockerna som jag har haft tidigare när man skall ha övernattningar i London är hur svårt det kan vara att hitta någonstans att bo i staden. Problemet är definitivt inte en brist på alternativ då det finns över 1000 hotell i centrala London och det är innan du räknar in hyreslägenheter vilket inte är något som passar mig. Min smak ligger någonstans mellan sovsalar och fem-stjärnig lyx men med skyhöga priser i huvudstaden är även en genomsnittlig hotellkedja kan lätt kosta £200 per natt. Är det möjligt att få en upplevelse av hög kvalitet och centralt läge i London utan en skrämmande prislapp? Ett annat problem är ju att jag på denna resan måste ta med min hund och det är ju inte så lätt att hitta hitta hotell i London som tillåter det. Nyligen har jag har försökt hitta några nya budgetlyx hotellkedjor där en stor säng och några lyxiga inslag i en central stadsdel i London kan bli min för inte mycket över £100 per natt och som tillåter husdjur.

Hittade en jäkligt trevlig hemsida när jag sökte på london hotell där det var på ett väldigt innovativt sätt kunde välja hotell som har barnpassning, tillåter husdjur med mera. Du kommer förmodligen bli förvånad över hur många som tillåter att Du tar med din hund, katt eller papegoja. så min rekommendation är att ni besöker LondonHotell.com, klicka bara på deras logotype här under.
Hotell i london

Posted in: