Ellénius Buss

Är ett familjeföretag i andra generationen som under mer än tre decennier har levererat busstransporter till tusentals företag, organisationer och föreningar. Ellenius
I vår flotta ingår bussar för alla tillfällen och gruppstorlekar, och de har samtliga det gemensamt att de uppfyller våra hårt ställda krav på komfort, miljö och säkerhet. Bussarna är välutrustade turistbussar med alla bekvämligheter ni förväntar er.
Som ett företag inom transportsektorn vet vi att vår verksamhet har stor miljöpåverkan. Därför mäter vi, följer upp och minskar våra utsläpp och vår miljöpåverkan löpande. Detsamma gäller naturligtvis för vårt säkerhetsarbete. Från ett stort fokus på underhåll och service till löpande utbildningar med våra rutinerade chaufförer och alkolås i samtliga bussar – er säkerhet är vår främsta prioritering.

Ellénius av de första bussbolagen i Sverige som installerat en logg i våra bussar som gör att vi kan mäta, följa upp och optimera vår körning. Genom ständig förbättring och uppdatering av bussflottan kan vi minska våra utsläpp och vår bränsleförbrukning.

Ellénius Buss AB
Östra Bangatan 8
SE-195 60 Arlandastad
Tel: +46(0)8 591 421 21