Vikingbuss

Vårt hjärta klappar ju lite extra för bussresor, det finns ju inget mer socialt sätt att resa. VikingVi får ofta höra historier hur man har hittat vänner för livet på våra resor.
Bussarna är vår stolthet och vi har valt att satsa på de bästa marknaden har att erbjuda. Ombord finns alla bekvämligheter AC, DVD, WC, pentry,kylskåp samt i många även 220V och hörslingor.
Reseledare och chaufför är en viktig del av resan, våra tillhör absoluta ”eliten”. Hotellen håller genomgående hög klass och ligger centralt i de fall målet är en stad.
Ge oss era önskemål och vi “skräddarsyr” en resa just för er. Vi lämnar även förslag på olika resmål. Ni kanske enbart är i behov av att hyra en buss, vilket naturligtvis också går bra. Ni får en bekväm och säker buss med kunnig yrkesförare. Mindre grupper, som inte fyller en egen buss, är mycket välkomna med på våra ordinarie resor i programmet.

Vår busspark består idag av 4 bussar. Fällbara stolar med armstöd, fotstöd och extra hög komfort. Dessutom suveränt benutrymme. WC, kaffebryggare, kylskåp, video, CD, DVD, radio, air condition, datorstyrd klimatanläggning. Extra stort bagageutrymme under bussen. Bästa miljöklass på motorn. Panoramarutor för bästa utsikt – en riktig “Comfort Cruiser.”

AB Resebyrå Vikingbuss
Nygatan 32
582 19 Linköping.
Tel: 013-14 15 16