Snälltåget

Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och kan därför erbjuda dig en lite mer personlig resa. snalltaget_loggaVi vill få dig som resenär att alltid känna dig sedd och välkommen ombord och försöker ge dig så bra service som möjligt. Vi har också en riktig restaurangvagn som vi kallar för Krogen, med varm mat, kall dryck och mysig inredning. Och det kanske bästa av allt; vi håller våra priser låga! Vi på Snälltåget drivs av att ge våra resenärer en trevligare resa till ett bättre pris. Vi har två tåg som vi kör mellan Malmö och Stockholm. Under vintern kör vi även till vinterparadiset Åre och under våren och sommaren till coola Berlin.

Snälltågets avgångar mellan Malmö och Stockholm har 1:a klass, 2:a klass och en restaurangvagn som vi kallar Krogen. Du kan välja att resa i salong eller i kupé. På våra nattåg erbjuder vi liggplats och på vissa sträckor på dagtid även sittplats i 2:a klass. I varje vagnsände finns i regel plats för större bagage och där hittar du även toalett.

Den 20:e december startar Snälltåget direkttåg från Malmö till Vemdalen. Tåget går till Röjans station på Inlandsbanan, endast 15-40 minuter från Vemdalens olika skidområden. Transferbussar till boende och skidbackar avgår och ankommer i direkt anslutning till tåget och ingår dessutom i biljettpriset för tågresan.