London här kommer jag

Skall bli väldigt intressant det här, fick en födelsedagspresent med 2 biljetter till Dreamgirls på Savoy Theatre i London av mina föräldrar.

Dreamgirls transporterar dig till en Amerikansk musikhistoria och en omtumultartade resa av en ung kvinnlig sångtrion från Chicago, Illinois som kallas “The Dreams”. De lär sig den hårda läxa som visar att verkligheten är lika tuff som den är fantastisk.

Dreamgirls presenterar klassiska låtar “And I Am Telling You I’m Not Going’, ‘I Am Changing’,‘Listen’ and ‘One Night Only. Denna mycket efterlängtade nya produktionen kommer att riktas och koreograferad av den enormt framgångsrika Casey Nicholaw och Amber Riley och den skall bli väldigt härlig att se.
Denna typen av musik är ju så rytmisk och min sambo kommer garanterat att rocka loss  :)

Vi kommer att bo på Hotell Ibis vilka hade bra priser på rummen samt att det ligger ändå ganska bra till och hyfsat centralt ändå. Nu skall jag bara passa på att leta efter billiga flygbiljetter med vilket är en riktig djungel, det finns ju så många hemsidor som erbjuder biljetter men vilken skall man välja? Ser verkligen fram emot detta nu när mörkret börjar att lägga sig över Sverige och dagarna blir kortare. Alltid gott att ha något att se fram emot.

Posted in: